logo

Overwerken?

Wees voorbereid en bestel de luxe broodjes:

bestellijst


Een heerlijke warme maaltijd:

bestellijst

Koningklijke Horeca NederlandSVHECABO | erkend leerbedrijf

Horecarent 
is een onderdeel van:Partyservice Nederland


Over ons Afdrukken

Wij stellen ons graag aan u voor

Van der Linde Catering Concepts B.V. heeft met één van haar handelsnamen; 't Vosje & Van der Linde Catering en Organisatie in de loop der jaren grote bekendheid gekregen met het cateren en organiseren van feesten en partijen op allerlei locaties door geheel Nederland. Ook is zij op diverse vaste locaties en op Partyschepen de huiscateraar.

Inmiddels hebben wij onze cateringservice bij vele grote bedrijven mogen leveren. Wij noemen bijvoorbeeld KPN, Volvo, John de Mol Productions (de Bus!), DiDi, Kia Motors, FoxKids, IHC, Ballast Nedam, Sligro Nederland, Shell Nederland, Opel Nederland, ABN-Amro, C1000, Jumbo en natuurlijk nog vele, vele anderen.

Ons bedrijf bestaat inmiddels uit diverse afdelingen met die allemaal een eigen specialisatie hebben. U kunt bij ons daarom ook terecht voor evenement organisatie, horecaverhuur voor bedrijf en particulier, artiestenbemiddeling en onze trots: Partyschip De Ameland. Een fantastisch varend grand-café party- & presentatieschip die plaatst biedt aan 800 personen.
Kijkt u ook maar eens op www.partyservice.nl, www.theaterophetwater.nl en www.rederijameland.nl.

Door de grote vraag naar onze saladeschotels en buffetten aan huis, hebben wij besloten om deze service ook via internet te gaan aanbieden en deze dienst onder te brengen in een aparte afdeling: Partyschotels.nl  Onze verkoop afdeling en koks kunnen u daardoor op een nog betere manier van dienst zijn.

Aangezien wij voor onze partijen alles zelf in huis hebben, zijn wij deze artikelen ook gaan aanbieden voor de partyverhuur, hieruit is www.horecarent.nl ontstaan.


En zo is het begonnen...

Na zijn schooljaren in Den Briel is de uit Oostvoorne afkomstige Johan van der Linde in 1983 begonnen in een kleine dorpscafetaria te Oude Tonge.

Cafetaria 't Vosje opende op 14 juni 1983 haar deuren. Johan van der Linde specialiseerde zich snel in het horecavak en haalde zijn vakdiploma's Café & Restaurantbedrijf, Ambachtelijk ijsbereider, Restaurantkok, Uitvoerend Horecaondernemer, Snackspecialist, werd leermeester en later zelfs examinator voor de horecabranche. Door het enthousiasme werd de onderneming in 1990 uitgebreid met een Café-restaurant en werd er een aanvang gemaakt met de verkoop van dagschotels en overwerk maaltijden. De saladeschotels en partyhapjes waren vanaf de start in 1983 al een succes, dit succes zette zich steeds verder voort....

Door het vasthouden van een constante kwaliteit, perfecte service en vriendelijke en gastvrije medewerkers zijn de diensten en gerechten van 't Vosje en van der Linde in de regio Zuid-West Nederland tot een begrip geworden. De bij behoredne party verhuur artikelen zijn zodoende ook afgestemd op het complementeren van ieder feest of event.


Afhalen

Uw materialen kunt u afhalen te Oude Tonge, bij ons centraalmagazijn. Maar ook bij het regiokantoor in Oostvoorne of Rotterdam kunt u in overleg uw bestelling afhalen.


Bezorgen

Wij kunnen uw bestelling natuurlijk ook aan huis leveren tegen bezorgkosten.
U kunt uw bestelling laten leveren op een door u gewenst tijdstip waarvoor wij een kilometertarief berekenen met een minimum tarief van € 30,00 voor de eerste 25 kilometer.

Ook hebben wij een voordeliger En-route schema voor u.
Hierbij leveren wij uw bestelling volgens onze tijden en volgens onze route. Natuurlijk heeft u uw bestelling altijd op tijd binnen.

Kijkt u onder de button afhalen/bezorgen voor verdere prijsinformatie.

Bestellen

Door middel van deze website heeft u ons assortiment overzichtelijk op uw scherm en kunt u gemakkelijk online bestellen. Het telefonisch bestellen kan ook via 0900-2353337 (0.20 ct per min). Maak nu uw keus, dan kunt u straks genieten

 

Winkelwagen


VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Deel met je vrienden

GerelateerdMaak uw feest compleet met Partyschotels.nl !


Maak uw feest compleet met
Partyschotels.nl

LET OP!

AL ONZE PRIJZEN ZIJN Excl. BTW

 

 

ACTIE!

 

Bestelling boven de 250 euro?

wijnactie

U ontvangt van ons een heerlijke fles wijn.
Keuze uit wit,rood of rosé


Contact Partyschotels | 0900-2353337


Heeft uw vragen of wilt u
uitleg? Bel 0900-2353337

advertentie

Theater Op Het WaterHorecarent.nl is een onderdeel van Partyservice Nederland